Meglič Petra dr. med.

Ginekološko porodniška amblulanta - Meglič Petra dr. med.

Meglič Petra dr. med.Petra Meglič, dr. med
., specialistka ginekologije in porodništva v Zdravstvenem domu Domžale.
Medicinsko fakulteto sem končala na Univerzi v Ljubljani leta 1996. Med študijem sem bila urednica pri strokovni reviji Medicinski Razgledi. Pred zaključkom študija sem v okviru tropske medicine odšla za štiri mesece v misijonsko bolnišnico v Afriko.
Specializacijo iz ginekologije in porodništva sem opravila na Ginekološki kliniki v Ljubljani leta 2003. Tema specialistične naloge je bila Analiza incidence carskih rezov v Porodnišnici Ljubljana. Izpit sem naredila s odliko (cum laude).
Skrbim za okoli 5500 opredeljenih pacientk. Pri svojem delu se srečujem z obravnavo ginekoloških bolezni in stanj od malih deklic, mladostnic, žensk v rodni dobi pa tja do starostnic, a najljubše so mi nosečnice in vodenje njihovih nosečnosti. V rednem delovnem razmerju pa sem tudi na Ginekološki kliniki v Ljubljani, kar mi omogoča neprestani stik s sodobnimi trendi v stroki in tudi s kolegi.

Redno dopolnjujem svoje znanje na kongresih, seminarjih in tečajih doma in v tujini. Licenca za meritev nuhalne svetline oz. ultrazvočne preglede med 11- 13 6/7 tedni gestacije, pridobljena na Fetal Medicine Foundation v Londonu je le ena izmed njih.


pravice pridržane © Petra Meglič dr. med.
SEO | izdelava spletnih predstavitev e-prospekt